Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Polise destek vermek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rain Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
  Alıntı rain Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Polise destek vermek
    Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2008 Saat 16:10
Arkadaslar bugun aklıma su soru takıldı mesela polisin biri suçluyla çatışmaya girmiş çatışıo bizdede taşıma ruhsatlı silah var kendi silahımızla polise destek versek suc sayılırmı
Yukarı Dön
ozkan003 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
  Alıntı ozkan003 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2008 Saat 18:00

normalde olur ama burası türkiye sen yine polise bi sor

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Agustos-2008 Saat 12:54
yani kanunen belki yasaktır ama sen yardım et olayı ört pas ederler neler neler ört pas ediliyo not: polis çok tanıdığım var yani atıp tutmuyorum 
Yukarı Dön
muhtar Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 158
  Alıntı muhtar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2008 Saat 15:29
Arkadaşlar sonuç olarak siz polisin yanında yer almış oluyorsunuz. Ve de devlet size silah taşımaya yetki vermiş.
ertuğ arkadaşımıza tamamen katılıyorum...
Yukarı Dön
yasin komutan Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 2725
  Alıntı yasin komutan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2008 Saat 15:34
KENDİ KANIMCA POLİS YETERSİZ KALMIŞ VEDE OLAY GERÇEKTEN KÖTÜ BİR HAL ALMIŞSA POLİSE DESTEK VERMEK YERİNDE VEDE OLAN BİR DAVRANIŞTIR
--YASIN KOMUTAN--
HACIBEKIROGLU
Yukarı Dön
ParsTullıana Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 174
  Alıntı ParsTullıana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2008 Saat 03:21
böyle bir olaya şahit olsam sanırım düşünmeden destek verirdim sanırım,Türk Polıse destek vatana ve millete destektir diye düşünüyorum...
ama tabiki net olarak bunu bir sorup öğrenmek gerekli sanırım.
saygılar..
ÜRGÜP'TE MİS KOKAR SEHER YELLERİ...    İDDA EDİYORUM BU DÜNYADAN KİMSE SAĞ KURTULAMAZ :)
Yukarı Dön
Scuba Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
  Alıntı Scuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2008 Saat 16:38

Meşru savunma ve zorunluluk hâli

MADDE 25. - (1) Gerek kendisine ve gerek başkasına ait bir hakka yönelmiş, gerçekleşen, gerçekleşmesi veya tekrarı muhakkak olan haksız bir saldırıyı o anda hâl ve koşullara göre saldırı ile orantılı biçimde defetmek zorunluluğu ile işlenen fiillerden dolayı faile ceza verilmez.

(2) Gerek kendisine gerek başkasına ait bir hakka yönelik olup, bilerek neden olmadığı ve başka suretle korunmak olanağı bulunmayan ağır ve muhakkak bir tehlikeden kurtulmak veya başkasını kurtarmak zorunluluğu ile ve tehlikenin ağırlığı ile konu ve kullanılan vasıta arasında orantı bulunmak koşulu ile işlenen fiillerden dolayı faile ceza verilmez.

Normal bir vatandaşı kurtarmak şuç sayılmazken bir polisin hayatını kurtarana bence madalya verirler. Tabi burada şu da var polis suçluları zaptedebilecekken sen çıkıpta egonu tatmin etmek için suçluyu vurursan o durum başka boyut kazanır...
Jerusalem
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2008 Saat 20:25

kadının çantasını adam araabyla yanına tanaşıyo çalıyo bunu gören bi adam çıkarıyo makineyi adam zaten arka koltukta çakıyo kafasına 9x19luğu ama hapse gididyo haberlere çıktı

Yukarı Dön
Scuba Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Scuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2008 Saat 22:10
 Ertuğ_tamur üsteki yazıda da dediğim gibi saldırıyı eşit oranla defetmek şartıyla yani adam senin üzerine ateşli ve ya ateşsiz silah kullanmadan yürüyorsa ve sende bunu görüp kişiyi vurursan bu suçtur çünkü burada koşullar eşit değildir...
Jerusalem
Yukarı Dön
zaapaataa Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
  Alıntı zaapaataa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2008 Saat 22:37
Orjinalini yazan: ertug_tamur

kadının çantasını adam araabyla yanına tanaşıyo çalıyo bunu gören bi adam çıkarıyo makineyi adam zaten arka koltukta çakıyo kafasına 9x19luğu ama hapse gididyo haberlere çıktı

bu haberı bende ızledım ve takıp ettım daha sonra adamı serbest bıraktılar.kadının zor durumda oldugunu gorunce yardım amaçlı oldurmeye degılde korkutma amaclı sılahını kullanıdıgı kanaatıne varılarak adamı serbest bıraktılar....
Yukarı Dön
kocaolgun Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 289
  Alıntı kocaolgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2008 Saat 21:00
olay yerindeki polisin psikolojisine bağlı bırakın herkes işini yapsın
Yukarı Dön
Scuba Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Scuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2008 Saat 21:19
Herkes işini yapsında belki senin duruma müdahale etmemenden dolayı bir polis hayatını kaybedebilir polisten öte iyi bir insan ölebilir belki bir ailesi olabilir şu durumda ailesini düşün ben vicdan azabından ölürüm öyle bir şeyden sonra...
Jerusalem
Yukarı Dön
ParsTullıana Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 174
  Alıntı ParsTullıana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2008 Saat 23:06

İnşallah Türk Polisi hiçbir zaman zor durumda kalmaz bizede böyle görevler çıkmaz .

Ama çıkarsada evel ALLAH , görevimizi ifa ederizCool
ÜRGÜP'TE MİS KOKAR SEHER YELLERİ...    İDDA EDİYORUM BU DÜNYADAN KİMSE SAĞ KURTULAMAZ :)
Yukarı Dön
bahadirefe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 58
  Alıntı bahadirefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2008 Saat 00:45
Ben şu ana kadar olaya müdahil olmuş polis görmediğim için yardım konusunda birşey diyemiyeceğim.Ama olay benim başıma gelirse polisin gelmesini bekleyemiyeceğimi biliyorum!(malesef)

Arslan gibi polislerimiz var işinin gereğini fazlasıyla yapan!Ama onlar da gezdirilip duruyor.

Düzenleyen bahadirefe - 20-Eylül-2008 Saat 00:48
TANRI TÜRK'ünü KORUSUN!

Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı kocaolgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2008 Saat 22:43
herkes işini layıkıyla yaparsa kimsenin kimseye ihitiyacı kalmaz arkadaşlar sitede çok fazla polis var onlar cevaplasın soruyu
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı kocaolgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2008 Saat 22:44
yardımamı ihtiyaçları var polislerin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.453 Saniyede Yüklendi.