Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

WALTER PPK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
btyılmaz Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 100
  Alıntı btyılmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2009 Saat 10:31
Daha yüzlerce var tabi. Bond's gun yazın google e bir sürü çıkıyor. Bazılarında model ismide yazıyor.
Asalet; Boyda değil,soyda
İncelik; Belde değil,dilde
Doğruluk;sözde değil özde
Güzellik;yüzde değil, yürekte olur...
Yukarı Dön
CENGİZ Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu

Gönderilenler: 399
  Alıntı CENGİZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2009 Saat 11:45
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2009 Saat 18:56
herşeyi harika ama gövde aleminyum oldugu için hayır diyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2009 Saat 19:31
Orjinalini yazan: umman

herşeyi harika ama gövde aleminyum  oldugu için hayır diyorum

Umman arkadaş, burada bahsi geçen hangi silahta aleminyum var ?

Düzenleyen PYTHON - 08-Agustos-2009 Saat 19:31
Yukarı Dön
berkeley Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 147
  Alıntı berkeley Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2009 Saat 21:55

Alüminyum (veya aluminyum, Simgesi Al). Gümüş renkte sünek bir metaldir. Atom numarası 13 tür. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunur ve oksidasyona karşı üstün direnci ile tanınır. Bu direncin temelinde pasivasyon özelliği yatar. Endüstrinin pek çok kolunda milyonlarca farklı ürünün yapımında kullanılmakta olup dünya ekonomisi içinde çok önemli bir yeri vardır. Alüminyumdan üretilmiş yapısal bileşenler uzay ve havacılık sanayii için vazgeçilmezdir. Hafiflik ve yüksek dayanım özellikleri gerektiren taşımacılık ve inşaat sanayiinde geniş kullanım alanı bulur.Yoğunluğu, çeliğin veya bakırın yaklaşık üçte biri kadardır. Kolaylıkla dövülebilir, makinede işlenebilir ve dökülebilir. Çok üstün korozyon özelliklerine sahip olması, üzerinde oluşan oksit tabakasının koruyucu olmasındandır.

Yani istesenizde ömrünü kolayca tamamlayamayacağınızı düşünüyorum, çeliğe, aluminyuma, kompozite takılmayın keşke param olsa p99 alabilseydim, dizaynı en sevdiğim tabanca.
Yukarı Dön
sting Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
  Alıntı sting Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Subat-2010 Saat 01:47

Yukarı Dön
sting Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sting Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Subat-2010 Saat 01:51
Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. Ben de kendime ait Walther PPK nın resmini koyacaktım ama beceremedim. 2. dünya savaşını görmüş bir silah ama orijinal ve kullanılır durumda.
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 2101
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Subat-2010 Saat 09:40
Orjinalini yazan: sting

Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. Ben de kendime ait Walther PPK nın resmini koyacaktım ama beceremedim. 2. dünya savaşını görmüş bir silah ama orijinal ve kullanılır durumda.

Yukarı Dön
sting Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sting Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Subat-2010 Saat 23:59
http://img28.imageshack.us/img28/9836/waltherppk.jpg
Umarım başarılı olmuşumdur.
Saygılarımla,
Yukarı Dön
sting Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sting Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07-Subat-2010 Saat 00:03
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.