Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Teşekkürler TORUN SİLAH SANAYİİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Jackson Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
  Alıntı Jackson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2010 Saat 21:40
Orjinalini yazan: gokmen

Orjinalini yazan: Jackson

slm arkadaşlar en son yazdığım mesajın üzerinden epey zaman geçmiş olmasına rağmen torun havalı tüfeğim halen taş gibi maaşallah :) fakat yayını değişmeyi düşünüyorum acaba kendim mi denesem yoksa firmaya mı göndersem? halen karar vermiş değilim bahsedildiği üzere tüfekle 2000 den fazla atış yapıldı ikinci yay ilkinden sağlam çıktı gerçekten ve halen güçlü denilecek kadar atış yapılıyor fakat güce alıştığım için kesmiyor beni. Torun'da çalışan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim o kadar övdük ne de olsa :))))

Sayın Jackson : Ara sırada forumumuzda yazı yazarken nokta , virgül kullanmayı deneyin.  

Yay değişimi problem değil. İster firmaya gönderin , ister firmadan yay spariş edin ve kendiniz değiştirin, isterseniz  sanayide yaycıda yay büktürüp kendiniz veya bir tamirciye taktırın. Hemen hemen aynı sonucu verecektir. Siz sadece içerisinden en ekonomik olanı seçin.

Saygılar.

Teşekkürler sayın gökmen zaten elimde yedek yay var takmaya çalışacam fakat bir türlü cesaret edemiyorum umarım başarırım.. Saygılarımla...
"Torun 4.5 cal" Var mı yerli marka gibisi :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.094 Saniyede Yüklendi.