Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Üyemiz Sayın İnfaz'ın Tabancası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasin komutan Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2406
  Alıntı yasin komutan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Üyemiz Sayın İnfaz'ın Tabancası
    Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2009 Saat 22:44
İnfaz

Düzenleyen PYTHON - 29-Ekim-2009 Saat 08:11
Yukarı Dön
CENGİZ Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu

Gönderilenler: 399
  Alıntı CENGİZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2009 Saat 23:47

Güle güle kullanın sayın İnfaz. Arsan silahlarından pek şikayet duymadım.
Yukarı Dön
smith-çi Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 250
  Alıntı smith-çi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2009 Saat 00:26
Sn İnfaz hayırlı olsun.İnşallah sadece keyfi atışlarde kullanırsınız......
Bi Kuru Smith

Smith-çi'nin Smith'i
Yukarı Dön
_infaz_ Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
  Alıntı _infaz_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2009 Saat 12:49
Teşekkür ederim arkadaşlar.Silahımı 2007 de aldım,hafif ve kibar bir tabanca.Bence memur maaşıyla alınabilecek en iyi tabanca Big%20smile Atışlarda hiç tutukluk yapmadı,silahın işçiliğide iyi,herhangi bir torna,eye izi yok.Tek kusuru tetiği biraz sert oda zamanla yumuşar diye düşünüyorum.Saygılarımla.
Yukarı Dön
bmts Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 19
  Alıntı bmts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2010 Saat 17:05
syn İnfaz Markası nedir modeli nedir silahınızın
Yukarı Dön
İlkerist_ Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı İlkerist_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2010 Saat 03:40
Şahin 2000 Lıght  sanırsam
Yukarı Dön
usta_37 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı usta_37 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2010 Saat 11:29
ALLAH kaza bela vermesin..
Yukarı Dön
_infaz_ Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı _infaz_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2010 Saat 14:09
ARSAN Şahin 2000 Light arkadaşlar.
Yukarı Dön
bmts Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bmts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2010 Saat 15:21
HAYIRLI OLSUN
Yukarı Dön
mahsusa3673 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
  Alıntı mahsusa3673 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2010 Saat 23:00
Meslektaşım " Allah kullanmak zorunda kalmak nasip etmesin"
Devletimizin bütün derdini bize emanet ediyorlar, Bizde insanlık öğretiyoruz...
Yukarı Dön
_infaz_ Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı _infaz_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2010 Saat 10:41
Allah hepimizi kötülerden korusun,Günün 12 saatini suçlularla geçiren bizler dışarıda kendimizi ve ailemizi koruyabilmek için her zaman temkinli olmak durumundayız.Örneğin ben küçük bir ilçede çalışmaktayım,tahliye ettiğim adamla aynı gün dışarıda karşılaşıyorum.Çok şükür bugüne kadar hiç problem yaşamadım,genede tedbir bizden takdir Allahtan.
Yukarı Dön
mahsusa3673 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
  Alıntı mahsusa3673 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2010 Saat 14:10
Kolay kolayda dışarda problem yaşamayız zaten. Bunun asıl sebeplerinden biriside cezaevi adetlerinde ve eski mahkumların (kaşar) düşüncesine göre cezaevine girilecek en kötü suç gardiyan katilliği gibi suçtur. Çünkü içerde bu suçla yaşamalarına imkan yoktur gibi bir düşünceye sahiptirler. Hatta ben iyi bilirimki içerde ne yaşanırsa yaşansın tajliye olan bir çok mahkumun bizi dışarda görüpte elimizi öpmek için elimize sarıldığını, bizlere çok çok teşekkür ettiğini, içerde abi siz bize baktınız gibi sözler sarfettiğini.
Devletimizin bütün derdini bize emanet ediyorlar, Bizde insanlık öğretiyoruz...
Yukarı Dön
_infaz_ Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı _infaz_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2010 Saat 22:43

Yazdıklarına katılıyorum Mahsusa kardeşim,Allaha şükür bu konuda hiç problem yaşamadım ama izmirde ve başka yerlerde maalesef böyle şeyler olmuş.Tedbirli olmakta fayda var.Devletimiz şu dış güvenlik yasası içinde emekli olduğumuzda da harçsız silah taşıma hakkı verirse çok güzel olacak,emekliliği yaklaşmış olan abilerimizde böyle bir beklenti içindeler.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.078 Saniyede Yüklendi.