Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gumusay fun club

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kelebek Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 16
  Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gumusay fun club
    Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 15:04
gumusay topluları icin gumusayfunclub adlı site kuracagım.SmileSitenin domaini(alan adı),hostingi(alan yeri) lerinin ucretini ve tasarımını ben karsılayacagım.Sizden dilegim sadece foruma paylasımda fikir alısverisinde bulunmanız.Gelecek hafta insallah hazır olacaktır.herkese guzellikler diliyorum

Foruma paylasımda bulunacak arkadaslar buraya yazabilirlerBig%20smile

Düzenleyen kelebek - 19-Aralik-2009 Saat 15:10
Yukarı Dön
gürler Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 307
  Alıntı gürler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 15:30
sayın Kelebek umarım firma da sizin bu olumlu yaklaşımınızdan feyz alarak siz müşterilerine layık kaliteyi sunar....saygılar
gürler
Yukarı Dön
kelebek Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 16:26
Amacımda o zaten.Toplu silahlara hayranım.Buda nede olsa ulkemizin malı.Ve bu gibi paylasımlar olunca belki kaliteyide yukseltmis olurlar.Ayrıca Ulkemizde fun dedirtebilecek kadar toplu silah meraklısı var.Yanıtın icin tsk ler

Düzenleyen kelebek - 19-Aralik-2009 Saat 16:28
Yukarı Dön
nebukadnazar Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 239
  Alıntı nebukadnazar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 20:00
Sayın Kelebek hayırlı olsun bu güzel düşüncenizden dolayı da bir revolver hayranı olarak ayrıca teşekkür ederim. Kürtün'e yakın bir yerdeyim gerekirse gider tüm fabrikanın fotoğrafını çeker gönderirim. 
Yukarı Dön
ceceyhil_1 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
  Alıntı ceceyhil_1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 20:24
FİKRİNİZ COK GÜZEL
ANCAK ÖNCE GÜMÜŞ AY IN KALİTESİNİ VE ALAN MÜŞTERİLERİNİN ÜRÜN HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ Bİ ARAŞTIRSANIZ İYİ OLUR
ÜRÜNÜDEN TOP CATLATIYOR TARZI ŞİKAYETLER MEVCUT
AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ
Yukarı Dön
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı nebukadnazar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 21:01
Sayın Ceceyhil
Gümüşayın kalitesini bu forumda üye olan herkes az çok bilir. Ancak her şeye rağmen ülkemizde üretilen tek toplu tabanca öyle yada böyle başka yok. Revolver bir tutkudur zevkdir. Revolver satan biri olarak bunu en iyi bilenlerden biri olduğunuzu düşünüyorum.
Ancak fun club bu kaliteli olsun olmasın revolver tutkunlarının bir araya geleceği bir platform bu gün hacı muratların da pek çok fun clubü var. Fun clup kurmak için illede adına fun clup kurulacak şeyin kaliteli olması gerekmez diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı ceceyhil_1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 21:12
FİKRİNİZE KATILMAKLA BERABER
SİLAHTA KALİTENİN HAYATİ ÖNEME HAİZ OLDUGUNU BELİRTMEK İSTERİM
BU MANADA O FAN KULÜP ARACILIGI İLE SİLAH ALMIYA KALKAN ARAKADAŞLARIMIZIN HAYAL KIRIKLIGINA UGRAYACAGI VE BELKİDE HAYAT MEMAT MESELESİ BİR ANDA ELLERİNDEKİ SİLAHIN İHANETİ SONUCU CANLARINDAN OLABİLECEKLERİNİ DE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAK LAZIM
BİLMEM HATIRLAR MISINIZ ABD RUGER 16 LAR 1985 LERDE İLK POLİS TEŞKİLATINA DAGITILDIKLARI ZAMAN İSTANBULDA TERÖRİSTLER İLE GİRİLEN CATIŞMADA KISTIRMIŞ VE 2 POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETMİŞTİ
DAHA SONRA YAPILAN İNCELEMEDE RUGER LERİN STANDARTLARDAN DÜŞÜK KALİTEDE İMAL EDİLDİKLERİ TESPİT EDİLMİŞ VE POLİSLERDEN TOPLATILIP CZ 75 LER ALINMIŞTI
RUGER FİRMASI UCUZA MAL ETMEK İÇİN SİLAHIN KALİTESİNDEN TAVİZ VERMİŞ VE BU ÜZÜCÜ OLAY MEYDANA GELMİŞ İDİ
NEYSE KENDİM KULLANMAMAKLA BERABER GÜMÜŞ AYLAR HAKKINDA BİRCOK NOKTADAN TOP YARILMASI   HAKKINDA ŞİKAYETLER KULAGIMA GELDİ
TABİ BU NE KADAR GENELLENE BİLİR O AYRI MESELE
SAYGILAR
Yukarı Dön
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı nebukadnazar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 21:47
Sayın Ceceyhil öncelikle forum kuralları gereği yazılarınızın tamamını büyük harf ile yazmamanızı istirham edeceğim. Forum kurallarını okursanız yazıların tamamının büyük harf ile yazılmaması gerektiğini yazıların büyük harf ile yazılmasının bağırmak anlamına geleceğini göreceksiniz.

Biz burada Gümüşayların kalitesini tartışmıyoruz çünkü ortada  tartışılacak bir kalite yok. Bunu daha öncede beyan ettiğim üzere bu forumdaki herkes bilir. Eğer biri çıkarda sadece ve sadece fun sitesindeki yazılara bakarak gider bu silahı alırsa ve silah o kişinin elinde topu çatlatıp patlarsa o kişi bunu hak etmiştir. Sadece internet ortamında yazılan çizilenlerle kimsenin silah alacağını düşünmüyorum ama buna rağmen birisi çıkıp alıyorsa o kişiye söyleyecek söz bulamıyorum.
Diğer taraftan gümüşay için yapılacak fun sitesinde gümüşayın eksiklikleri hataları mutlak şekilde dile getirilecektir. Kim bilir üretici bunu dikkate alır hepimizin gönül rahatlığı ile alacağı bir silah üretir.
Hayatın genel kuralı  doğrunun bulunması için doğrunun ne olduğu yanlışın ne olduğu ortaya konmalıdır.  Fun üyeleri görüşleriyle önerileriyle bu silahın gelişmesine katkıda bulunacaktır.
Kendime adıma konuşacak olursam belirli bir kalite standardını yakalamış bir gümüşayı almak isterim pek çok kimsede ister. Bunun yolu bu silahı bu güne kadar kullanan kullanıcıların görüş ve eleştirileri üreticinin bunu dikkate almasından geçer.

Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı ceceyhil_1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 21:50
hayırlısı diyelim kardeşim
Yukarı Dön
kelebek Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 13:53
Orjinalini yazan: nebukadnazar

Sayın Ceceyhil öncelikle forum kuralları gereği yazılarınızın tamamını büyük harf ile yazmamanızı istirham edeceğim. Forum kurallarını okursanız yazıların tamamının büyük harf ile yazılmaması gerektiğini yazıların büyük harf ile yazılmasının bağırmak anlamına geleceğini göreceksiniz.

Biz burada Gümüşayların kalitesini tartışmıyoruz çünkü ortada  tartışılacak bir kalite yok. Bunu daha öncede beyan ettiğim üzere bu forumdaki herkes bilir. Eğer biri çıkarda sadece ve sadece fun sitesindeki yazılara bakarak gider bu silahı alırsa ve silah o kişinin elinde topu çatlatıp patlarsa o kişi bunu hak etmiştir. Sadece internet ortamında yazılan çizilenlerle kimsenin silah alacağını düşünmüyorum ama buna rağmen birisi çıkıp alıyorsa o kişiye söyleyecek söz bulamıyorum.
Diğer taraftan gümüşay için yapılacak fun sitesinde gümüşayın eksiklikleri hataları mutlak şekilde dile getirilecektir. Kim bilir üretici bunu dikkate alır hepimizin gönül rahatlığı ile alacağı bir silah üretir.
Hayatın genel kuralı  doğrunun bulunması için doğrunun ne olduğu yanlışın ne olduğu ortaya konmalıdır.  Fun üyeleri görüşleriyle önerileriyle bu silahın gelişmesine katkıda bulunacaktır.
Kendime adıma konuşacak olursam belirli bir kalite standardını yakalamış bir gümüşayı almak isterim pek çok kimsede ister. Bunun yolu bu silahı bu güne kadar kullanan kullanıcıların görüş ve eleştirileri üreticinin bunu dikkate almasından geçer.

Baska soze ne gerek var:)Tsk ler dostum.Sunuda eklemekte fayda goruyorum.Silahı ozendirecek veya satın aldıracak br forum olmayacak.Sadece toplu silah meraklılarının bulustugu bir platform olacak.Bu platformda toplu silah sahbi olan arkadasların onerilerinden faydalanıp diger toplularlada karsılastırma yapacagız.Hepinize tesekkurler
Olumsuz durumlarda Silah yerine beynimizi kullanalım!(www.gumusayfunclub.com)
Yukarı Dön
kelebek Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2009 Saat 09:12
www.gumusayfunclub.com adresi tarafımdan alınmıstır.Ancak iki uc gun icerisinden platform tamamlanıp arkadaslara sunulacaktır.kurulum tamamlanınca bilgilendirileceksiniz.
Yukarı Dön
kelebek Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2009 Saat 12:11
www.gumusayfunclub.com  taslak olarak kuruldu.Bu andan itibaren uye olabilirsiniz.Platform daha bir gunluk oldugu icin eksiklikler var.Bunlarda hep beraber giderilecek

Düzenleyen kelebek - 21-Aralik-2009 Saat 12:12
Yukarı Dön
kelebek Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2009 Saat 16:29
Toplu silahseverleri bekliyorum
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 2931
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2009 Saat 17:55
Orjinalini yazan: kelebek

Toplu silahseverleri bekliyorum

Sayın Kelebek : Bende sizlerin forum kurallarımıza uymasını bekliyorum.

Saygılarımızla .
YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
ORTAÇ Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 319
  Alıntı ORTAÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Aralik-2009 Saat 09:48
Sayın Kelebek,
Umarım ki bu çabalarınız fabrikayı batmaktan kurtarır.
Saygılar.
Osman
Osman
Yukarı Dön
karabey71 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6
  Alıntı karabey71 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2010 Saat 14:53
sayın kelebek yeni gümüşayınızı aldınızmı resim video ve izlenimlerinizi merakla bekliyorum
saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü bin cihana deişmem şu öksüz türklüğümü
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.234 Saniyede Yüklendi.