Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çok Acil Tavsiye

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
coyup Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı coyup Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çok Acil Tavsiye
    Gönderim Zamanı: 04-Subat-2010 Saat 15:37
 Merhabalar...
Elimde satmak istediğim dede yadigarı tahmini yaklaşık 100-120 yıllık ruhsatlı altı patlar mekanizması tamamen sağlam yaylarında metal yorgunluğu olmayan 6 patlar bir silah var...
bunu satmak istiyorum ama açıkcası bununla alakalı hiç bir bilgim yok ne kadar eder nasıl satılır ne gibi hukuki şartları vardır yada neler yapmam lazım bilmiyorum. tam olarak yapım yılı ve markası hakkında pek ayrıntılı bir bilgimde yok açıkcası. fotoğraflarını isterseniz ekleyebilirim...

Bana bu konuda çok acil yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 2931
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Subat-2010 Saat 18:21
Orjinalini yazan: coyup

Merhabalar...
Elimde satmak istediğim dede yadigarı tahmini yaklaşık 100-120 yıllık ruhsatlı altı patlar mekanizması tamamen sağlam yaylarında metal yorgunluğu olmayan 6 patlar bir silah var...
bunu satmak istiyorum ama açıkcası bununla alakalı hiç bir bilgim yok ne kadar eder nasıl satılır ne gibi hukuki şartları vardır yada neler yapmam lazım bilmiyorum. tam olarak yapım yılı ve markası hakkında pek ayrıntılı bir bilgimde yok açıkcası. fotoğraflarını isterseniz ekleyebilirim...

Bana bu konuda çok acil yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Elinizdeki tabancanın ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim bile yok.

Ancak ;

linkteki konu işinize yaraya bilir.

Ancak  aşağıdaki linkteki konularıda unutmamak gerekli

Yukarı Dön
coyup Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı coyup Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Subat-2010 Saat 12:45
Çok teşekkür ederim dostum  ben en kısa sürede buraya fotoğraflarını koyacağım belki o zaman daha iyi yardımcı olabilirsin bana saol
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.