Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Silinen mesajlar ve iptal edilen üyelikler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
shanghai404 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı shanghai404 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Silinen mesajlar ve iptal edilen üyelikler
    Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2009 Saat 17:36
1

Düzenleyen shanghai404 - 13-Nisan-2009 Saat 21:30
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 2931
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2010 Saat 11:24
 01.07.2010 tarihi itibari ile  forumdan kaldırılan her türlü mesaj  ve silinen üyelikler gerekçesi ile birlikte bu başlık  toplanacaktır.

Yukarı Dön
C45 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı C45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2010 Saat 20:42
Ne mutlu sizlere dostlar.

Siz bu tarz polemiklerlemi bu sitenin kalitesinden söz ediyorsunuz anlamış değilim.

Asıl sitede üyeler iyi, hoş, kalitelide sizlerle ilgili problemler yaşanması bu siteyi insanlardan soğutan tarafı.

saygılarımla
Yukarı Dön
huseyın Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı huseyın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2010 Saat 21:14
7.65 silah alınacak tır ruhsatsız ruhsatlı msn basvurular kabul
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2010 Saat 22:25
Orjinalini yazan: huseyın

7.65 silah alınacak tır ruhsatsız ruhsatlı msn basvurular kabul

Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2010 Saat 21:14 - IP: 81.215.231.112

Üyekil iptali için , bir gerekçe belirtmeme gerek var mı ?

Düzenleyen gokmen - 04-Temmuz-2010 Saat 22:25
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2010 Saat 22:35
Orjinalini yazan: C45

Ne mutlu sizlere dostlar.

Siz bu tarz polemiklerlemi bu sitenin kalitesinden söz ediyorsunuz anlamış değilim.

Asıl sitede üyeler iyi, hoş, kalitelide sizlerle ilgili problemler yaşanması bu siteyi insanlardan soğutan tarafı.

saygılarımla

İzmir yaşar üniversitesinin eğitim dili ingilizcedir üstadım eğer eğitim dilimle devam etmemi istiyorsanız forumdaki çoğu arkadaşa tercüme etmek zorundada kalabilirsiniz.

Ayrıca imla hatalarıyla anlaşılıyor olsaydı kimin kim olduğu sizinde bu foruma göre yaşınızın tutmadığını iddaa edebilirim.

Nedenmi?

Bu foruma mahsus bir sıkıntı var; kim çocuk ? kim büyük ? tesbit edilemiyor. Bunu aşağı yukarı anlamanın tek yolu, ya imla hatalarını takip etmek, ya da forumun ana konusunda kullandığı terimleri, ifadeleri yakalamaktan geçiyor.

Yukarıdaki cümlenizdeki 'ya' ların önünde virgül olmaz 'ya' lar cümlenizde bağlaç olarak kullanılmıştır.

Konumuzda zaten bu değildir.

Ben sayın Kerwane dostumuza durumu izah ettim kendisine sorabilirsiniz benim kim olduğumu veya ne iş yaptığımı ayrıca yaşımında kaç olduğunu.

4 senedir ruhsatlı silah sahibi bir insanım ayrıca önümüzdeki hafta silah satın alma belgem çıkacak ve Allah nasip ederse soluğu ankara mke de alacağım 2. silahımı almak için herşeyden önce burası için bu bile geçerli olmalı.

Ben bunun için sorular sorup durdum mesajlarıma dikkat ettiyseniz, ne alacağıma tam anlamıyla karar veremiyorum o bakımdan.

saygılarımla

sayın gökmen bakın sabrediyorum sabrediyorum ama bir yere kadar ister büyük ister küçük ister uzun ister ince yazarım.
algıda probleminiz varsa benim yapacak birşeyim yok.
kendinizi dil bilgisi öğretmeni falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
bizlerde en az sizin kadar tahsil görmüş ve hala daha mastırını yapan insanlarız.
daha önce uyardınız kusura bakmayın dedim elimden geldiğince anlaşılır yazmaya özen gösterdim.
ancak sabrında sınırı var sizden başka herkes anlıyor sanki sizde bir problem yaşanıyor nasılsa.
bu yazıyıda masus bu şekilde yazdım anlamadıysanız tekrar daha düzgün yazayım.

Cümle büyük harfle başlar,küçük harfle devam eder.

Noktalama işaretlerini kullanmayı en az sizin kadar hatta sizden daha bile iyi bildiğimden eminim.

Ancak burada önemli olan silahlar hakkında seviyeli bir paylaşım siz,farklı bir durum varsa burada dilimizi tanıyalım forumu falansa burası ben zaten sizden müsade isterim çıkar giderim.

Kraşınızdakini küçük düşürmeyi yada bilmiş bilmiş konuşmayı kendinize görev ediniyorsunuz ve birde dikkatimi çeken her parası olana baba parası harcamak kolay gibi tavırlarla yaklaşıyorsunuz.

Asıl size ben bu durumu hiç yakıştıramadım.

Baba parası bile harcasa o onun parası siz avukatsınız muhasebeci değil.

Bundan sonrada karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden mesleğinin ne olduğunu bilmeden, eğitim düzeyinin ne olduğunu bilmeden ve buranın bir silah forumu olduğunu unutmadan yaklaşırsanız sevinirim.

Buda benden size bir tavsiye.

Şimdi siteden atarak sesimi kesmektense, benim size zamanında anlayışla yaklaştığım gibi, kusura bakma sizde haklısınız diyerek konuyu tatlıya bağlamak sizin elinizde.

Saygılarımla

Sayın C 45 ; Sizden beklediğimiz tek şey , düşüncelerinizi uyğun bir dil ile ifade etmenizdi .

Düzenleyen gokmen - 04-Temmuz-2010 Saat 22:36
Yukarı Dön
yakın Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 41
  Alıntı yakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2010 Saat 19:20
Arkadaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum :)

Dağda gezerken bu böceği bulduk fotoğrafını çektim googlea "mavi böcek" yazınca çıkıyor ancak başka hiç bir bilgi mevcut değil. Bu böceğin adını modelini markasını bilen var mı? Benim çektiğim resim biraz bulanık olduğu için eklemedim isterseniz onuda ekleyebilirim.

Saygılar..

Konu mükerrer açılması nedeniyle silinmiştir.

Düzenleyen nebukadnazar - 11-Temmuz-2010 Saat 19:44
Yukarı Dön
yakın Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı yakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2010 Saat 19:23
Arkadaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum :)

Dağda gezerken bu böceği bulduk fotoğrafını çektim googlea "mavi böcek" yazınca çıkıyor ancak başka hiç bir bilgi mevcut değil. Bu böceğin adını modelini markasını bilen var mı? Benim çektiğim resim biraz bulanık olduğu için eklemedim isterseniz onuda ekleyebilirim.

Saygılar..

Özel Harekâtçı attığını vurandır.. Bordo Bereli attığını istediği yerden vurandır..
Yukarı Dön
omer898 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı omer898 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2010 Saat 23:57
pardon benim bir sorum olacaktı geçen gün bir arkadaşımla voltran mod 99     7.65 bir silahın kuru sıkıdan kaçak yollarla gerçek silaha döndürüldüğü zaman yeniden 9 mm kuru sıkı mermi atamayacağını savundum arkadaşım atar dedi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...
byomar
Yukarı Dön
omer898 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı omer898 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2010 Saat 00:25
peki sayın cengiz bey neden insanlar sizler gibi ruhsat bedelini yatırarak silah almaak yerine bunları neden yapıyorlar anlamış değilim zaten bende silahtan hiç anlamam arkadaşımın mantığı bana yanlış geldiği için sizi rahatsız ettim hapis cezasını ve tüm yaptırım ları çok iyi bildiğine de eminim  szice atar mı atmaz mı atmaz sa çok iyi olur çünki mke nin mermisini bulamaz ve atamaz kuru sıkıda atmaz sa onun için iyi olur lütfen rica etsem beni bu konuda aydınlatırmısınız
byomar
Yukarı Dön
memati Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
  Alıntı memati Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2010 Saat 12:40
Bana ait faturalı bir kurusıkıyla köy yolunda 2 el havaya ateş etmiştim amcanın biride rahatsız olmuş saolsun.. Jandarma geldi silahı aldı benden de ifade aldı ceza ne kadar gelir acaba bilen varsa yardımcı olabilirmi.. sabah 10 gibiydi saatten de fark edermi..?
37 vatan 34 mekan
Yukarı Dön
ziganasport11 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
  Alıntı ziganasport11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2010 Saat 15:57
Bildiğim kadarıyla forumda kuru sıkı silahlardan konu açılması yasak ama madem açmışsınız birde bu konu 3 saattir silinmemişse demekki uygunsuz değil o halde cevaplayalım şimdi köy yolu dediğiniz yer cadde mi yoksa bildiğimiz köye 3-5 km uzunluktaki köy yolundan mı bahsediyorsunuz eğer öyleyse sorun olmaz ben hep atış yapıyorum öyle bizim köyde herkezde ruhsatlı faturalı silah ve tüfek var herkezde alışkınlar hele kuru sıkıya oyuncak diyip geçiyorlar sesineLOLSilan faturalı mı?Birde jandarma kayıtlara meskun mahalde atış yaptı diye geçerse korku panik yarattı falan denir eğer silahın emniyette kayıtlıysa bildiğim kadarıyla 50 lira ceza yersin ve silahı alırlar ama kayıtlı değilse hem 500 lira ceza alırsın hemde silahı kaptırırsın.
Yukarı Dön
memati Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
  Alıntı memati Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2010 Saat 16:15
köy yerinde birisiyle husumetin varsa torpil patlatsan bile şikayetçi olur.. ben silahı aldığımda faturası ruhsatıdır diyorlardı kimlik fotokopisini de çekip emniyete yolluyoruz dediler zaten eminönündeki içten den almıştım.. Neyse 500 tl gitti gibi gözüküyo bu parayı mahkeme açılırsa ordamı vericem merak ediyorum.. bide evet köyün içinde camiy 30 metre o amcanın da evine bi 40 metre mesafede attım..
37 vatan 34 mekan
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2010 Saat 16:34
Orjinalini yazan: omer898

pardon benim bir sorum olacaktı geçen gün bir arkadaşımla voltran mod 99     7.65 bir silahın kuru sıkıdan kaçak yollarla gerçek silaha döndürüldüğü zaman yeniden 9 mm kuru sıkı mermi atamayacağını savundum arkadaşım atar dedi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...

Orjinalini yazan: omer898

peki sayın cengiz bey neden insanlar sizler gibi ruhsat bedelini yatırarak silah almaak yerine bunları neden yapıyorlar anlamış değilim zaten bende silahtan hiç anlamam arkadaşımın mantığı bana yanlış geldiği için sizi rahatsız ettim hapis cezasını ve tüm yaptırım ları çok iyi bildiğine de eminim  szice atar mı atmaz mı atmaz sa çok iyi olur çünki mke nin mermisini bulamaz ve atamaz kuru sıkıda atmaz sa onun için iyi olur lütfen rica etsem beni bu konuda aydınlatırmısınız

İki yanlış bir doğru etmez.

1-  Yasa dışı  sorular
2- Uygunsuz bir anlatım.  

Mesajlar ve üyelik silinmiştir

Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2010 Saat 17:18
Orjinalini yazan: memati

Bana ait faturalı bir kurusıkıyla köy yolunda 2 el havaya ateş etmiştim amcanın biride rahatsız olmuş saolsun.. Jandarma geldi silahı aldı benden de ifade aldı ceza ne kadar gelir acaba bilen varsa yardımcı olabilirmi.. sabah 10 gibiydi saatten de fark edermi..?

Orjinalini yazan: ziganasport11

Bildiğim kadarıyla forumda kuru sıkı silahlardan konu açılması yasak ama madem açmışsınız birde bu konu 3 saattir silinmemişse demekki uygunsuz değil o halde cevaplayalım şimdi köy yolu dediğiniz yer cadde mi yoksa bildiğimiz köye 3-5 km uzunluktaki köy yolundan mı bahsediyorsunuz eğer öyleyse sorun olmaz ben hep atış yapıyorum öyle bizim köyde herkezde ruhsatlı faturalı silah ve tüfek var herkezde alışkınlar hele kuru sıkıya oyuncak diyip geçiyorlar sesineLOLSilan faturalı mı?Birde jandarma kayıtlara meskun mahalde atış yaptı diye geçerse korku panik yarattı falan denir eğer silahın emniyette kayıtlıysa bildiğim kadarıyla 50 lira ceza yersin ve silahı alırlar ama kayıtlı değilse hem 500 lira ceza alırsın hemde silahı kaptırırsın.

Orjinalini yazan: memati

köy yerinde birisiyle husumetin varsa torpil patlatsan bile şikayetçi olur.. ben silahı aldığımda faturası ruhsatıdır diyorlardı kimlik fotokopisini de çekip emniyete yolluyoruz dediler zaten eminönündeki içten den almıştım.. Neyse 500 tl gitti gibi gözüküyo bu parayı mahkeme açılırsa ordamı vericem merak ediyorum.. bide evet köyün içinde camiy 30 metre o amcanın da evine bi 40 metre mesafede attım..

Ben söylemekten bıktım . İnsanlar bildiğini okumaktan bıkmadı .

Soru ayrı bir kabahat . Verilen cevap ayrı bir kabahat.

Üyelikler ve üyelerin daha önceden göndermiş olduğu mesajların tamamı , forum sayfamızdan silinmiştir.

Düzenleyen gokmen - 12-Temmuz-2010 Saat 17:24
Yukarı Dön
yakın Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı yakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2010 Saat 00:06
Orjinalini yazan: A_f_B

Silah Foruma Böcekde konu oldu yaa... neyse ben şunu merak ettim diyelim ki marka model bilgisine ulaştık bu böceğin sonra ne olacak?

Forum anasayfasında, Genel Sohbet adlı bölümün  altındaki dipnot ' konu dışı bilgi paylaşımı '' olarak düzenlenmiş.Böceğin adını öğrendikten sonrası da beni ilgilendirir Wink

Düzenleyen gokmen - 13-Temmuz-2010 Saat 11:35
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.109 Saniyede Yüklendi.