Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Silinen mesajlar ve iptal edilen üyelikler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Türk Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
  Alıntı Türk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2010 Saat 23:38
Buradaki av bayinin birinden bende aldım kesinlikle hiç bir sorun yok taşıyabilirsin fakat resmi dairelere okullara emniyete girerken yanında bulundurma yeter dedi. Bende taşıyorum hiç bir sorun yok FAKAT valilikler genelge yayınlayıp istisna olarak bazı şehirlerde yasaklatabiliyorlar. Ben Konyadayım burada yasak değil yine de bir sor derim.
Özel Harekâtçı attığını vurandır.. Bordo Bereli attığını istediği yerden vurandır..
Yukarı Dön
Türk Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı Türk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2010 Saat 09:40
Ötmez ki kesinlikle kaç kere üzerimde çakıyla girdim ötmedi. Ama ben her girişimde soruyorum güvenlik görevlisine çakı var üzerimde bir şey olur mu diye bazen bana ver çıkışta al diyor bazen de bir şey olmaz devam et diyor :)
Özel Harekâtçı attığını vurandır.. Bordo Bereli attığını istediği yerden vurandır..
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 2931
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2010 Saat 13:21

Yakın ve Türk rumuzlu kullanıcıların aynı şahıslar olduğunun tespit olunması nedeni ile üyelikleri iptal edilmiş olup , forumumza daha önceden göndermiş oldukları mesajlar ve açmış oldukları konuların tamamı yayımdan kaldırılmıştır.

Yukarı Dön
hasan1987_37 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı hasan1987_37 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2010 Saat 22:09

MERHABA ARKADAŞLAR BEN FORUMA YENİ KAYIT OLDUM BU FORUMDA SORULARIMAYANIT ALABİLECEĞİMİ ÜMİD EDİYORUM...

ŞİMDİ SORUM ŞU ARKADAŞLAR BEN Bİ YİVLİ SATIN ALMAK  İSTİYORUM PROSÜDÜRLER NASIL İŞLİYO, YİVLİ AV TÜFEĞİ SATIN ALMAK İSTEYENLERİ NASIL Bİ BÜROKRATİK İŞLEMLER BEKLİYO BİLEN VARSA ANLATIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA....
TARİHİ YAZAN TÜRKLERDİR, ŞAYET ONLARI TARİHDEN SİLERSENİZ ORTADA TARİH DİYE BİŞEY KALMAZ
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2010 Saat 12:38
Orjinalini yazan: hasan1987_37

MERHABA ARKADAŞLAR BEN FORUMA YENİ KAYIT OLDUM BU FORUMDA SORULARIMAYANIT ALABİLECEĞİMİ ÜMİD EDİYORUM...

ŞİMDİ SORUM ŞU ARKADAŞLAR BEN Bİ YİVLİ SATIN ALMAK  İSTİYORUM PROSÜDÜRLER NASIL İŞLİYO, YİVLİ AV TÜFEĞİ SATIN ALMAK İSTEYENLERİ NASIL Bİ BÜROKRATİK İŞLEMLER BEKLİYO BİLEN VARSA ANLATIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA....

İfade şekli forum kurallarımıza uymamaktadır.
Yukarı Dön
yakup41 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı yakup41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2010 Saat 13:27
BU SAFİRİ ÖVEN ****LAR PARAYLAMI YAPIYOSUNUZ BU İŞİ ADAMLAR RESMEN DOLANDIRICI ANLAMADINIZMI DAHA
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2010 Saat 11:57
Orjinalini yazan: shanghai404

1

Sayın shangay : Forumumuzda Safir t 14 nasıl montaj ve demontaj edilir  konulu bir soru sormuştunuz. Ancak , daha sonradan sormuş olduğunuz soruyu , verilmiş cevaplara rağmen yayımdan kaldırmışsınız. Bu sebeplede  forum üyeliğiniz ve göndermiş olduğunuz diğer mesajlar silinmiştir. ( bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz. )
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2010 Saat 12:16
Orjinalini yazan: yakup41

BU SAFİRİ ÖVEN ****LAR PARAYLAMI YAPIYOSUNUZ BU İŞİ ADAMLAR RESMEN DOLANDIRICI ANLAMADINIZMI DAHA

Sayın Yakup41 : Kim safiri över ve bunun karşılığında para alır bilemeyiz. Ancak , Safir T14 ü para karşılığında öven birilerini tanıyor iseniz , öncelikle bunu belirtmeniz gerekirdi . İspat edilemeyen hiç bir iddianın forumumuzda yeri olmadığı gibi , yapmış olduğunuz bu açıklamanında tatminkar olmadığı ortadadır.

İnternette Safir T14 olarak bir arama yaptığınızda , öven veya kötüleyen yüz binlerce mesaj bulabilirsiniz. Ancak siz siz olun , tanımadığınız insanları  töhmet altında bırakmayın.

Forum üyeliğiniz ve göndermiş olduğunuz mesajlar forumumuzdan silinmiştir.
Yukarı Dön
korkmaz_16 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
  Alıntı korkmaz_16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2010 Saat 17:42
arkadaslar öncelikle herkese çok selamlar aranıza yeni katıldım yakın zamanda kendime safir t14 alıcam fiyat arastırması yaptım ve nakit 925 tl ye buldum av bayinde . parayı tamamlamama az kaldı . acaba seçim yaparken nelere dikkat etmeliyim silahın yanında ne gibi aksesuarlar veriliyor yedek sarjor kutu v.b. birde forumda resimlerde gördüğüm kadarıyla safir t14 un yeşil gövdeli siyah gövdeli olanları var ,hangileri daha iyi ve yeni bir modeldir. modelinin yeni olduğunu nasıl anlarım ,yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden teşekkürler....
silah değil , insan öldürür...
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı korkmaz_16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 13:45
şuan çok kararsız kaldım kimi çok memnunum diyor kimi satıcam diyor anlayamadım , bu silah gerçekten iyimi yoksa kötümü diye :s
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı korkmaz_16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 16:28
gyry merhaba bende safir alacağım önumuzdeki hafta ama kararsızım silah gerçekten iyimi tutukluluk yapıyormu performansı nasıl menzili anlatıldığı gibimi bu konular hakkında beni bilgilendirirsen sevinirim
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 11:27

Orjinalini yazan: korkmaz_16

arkadaslar öncelikle herkese çok selamlar aranıza yeni katıldım yakın zamanda kendime safir t14 alıcam fiyat arastırması yaptım ve nakit 925 tl ye buldum av bayinde . parayı tamamlamama az kaldı . acaba seçim yaparken nelere dikkat etmeliyim silahın yanında ne gibi aksesuarlar veriliyor yedek sarjor kutu v.b. birde forumda resimlerde gördüğüm kadarıyla safir t14 un yeşil gövdeli siyah gövdeli olanları var ,hangileri daha iyi ve yeni bir modeldir. modelinin yeni olduğunu nasıl anlarım ,yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden teşekkürler....

şuan çok kararsız kaldım kimi çok memnunum diyor kimi satıcam diyor anlayamadım , bu silah gerçekten iyimi yoksa kötümü diye :s

gyry merhaba bende safir alacağım önumuzdeki hafta ama kararsızım silah gerçekten iyimi tutukluluk yapıyormu performansı nasıl menzili anlatıldığı gibimi bu konular hakkında beni bilgilendirirsen sevinirim

Sayın Korkmaz_ 16 : Forumumuza  ilk göndermiş olduğunuz mesajı uyarı olarak bu bölüme taşıdım. Sonrasında göndermiş olduğunuz mesajı düzelterek Safir T4 ile ilgili bölümde yeniden yayınladınız. Ancak  daha sonra  göndermiş olduğunuz mesajlar , ilk mesajınızdan farklı bulunmamaktadır.

Uyarılarımız bir işe yaramadığı için , forum üyeliğiniz iptal edilmiş ve göndermiş olduğunuz mesajlar yayamdan kaldırılmıştır.
YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
sener Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı sener Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 12:13
mke deki yivli tüfeklere bakan oldumu sauer marka tüfekler vardı showroomda.ben bu ara edinmeyi düşünüyorum nasip olursa...sanırım 5000 dolar civarında...başka fiyat araştırabileceimiz ortam varmı..

Lütfen düzğün cümleler ve ifadeler kullanın.

Düzenleyen gokmen - 29-Temmuz-2010 Saat 12:59
Yukarı Dön
cemalbattal Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 0
  Alıntı cemalbattal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2010 Saat 23:52
Sayın gökmen bey
 ilginiz için çok teşşekkür ederim aldığım ceza misafir olarak kaldığım evden tarihi eser bulunması ile ilgili bende sucsuzluğumu kanıtlayamadım böyle bir olay geldi başımıza ve sabıkasız olmama rağmen 1 sene artı 1000 tl ceza aldım bu gün tekrar gittim memur beyle konuştum daha bitmemiş yargıtayda olan bir davadan dolayı ruhsat alamam engel olmamalı diye (ayrıca sabıka kaydı çıkarttım ve sanırım dava bitmemiş olduğu için adli sicil ve sabıka kaydı yoktur diye belge aldım) oradaki memur bayan bana bir metin gösterdi devam etmekte olan davalardaki ruhsat başvuruları iptal edilir diye yazılı cevap istedim sen başvurunu yap yazılı cevabıda hazırlarız dediler :) yani anlayacapınız burnumdan getirdiler vazgectim almayacam ruhsat falan insanın bunlara kızıp bohcacı olası geliyor valla :) bu arada ruhsatsız av tüfeği ile yakalanırsak ateşli silahlar muhalefet kanununa giriyormu?
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2010 Saat 17:08
Orjinalini yazan: cemalbattal

Sayın gökmen bey
 ilginiz için çok teşşekkür ederim aldığım ceza misafir olarak kaldığım evden tarihi eser bulunması ile ilgili bende sucsuzluğumu kanıtlayamadım böyle bir olay geldi başımıza ve sabıkasız olmama rağmen 1 sene artı 1000 tl ceza aldım bu gün tekrar gittim memur beyle konuştum daha bitmemiş yargıtayda olan bir davadan dolayı ruhsat alamam engel olmamalı diye (ayrıca sabıka kaydı çıkarttım ve sanırım dava bitmemiş olduğu için adli sicil ve sabıka kaydı yoktur diye belge aldım) oradaki memur bayan bana bir metin gösterdi devam etmekte olan davalardaki ruhsat başvuruları iptal edilir diye yazılı cevap istedim sen başvurunu yap yazılı cevabıda hazırlarız dediler :) yani anlayacapınız burnumdan getirdiler vazgectim almayacam ruhsat falan insanın bunlara kızıp bohcacı olası geliyor valla :) bu arada ruhsatsız av tüfeği ile yakalanırsak ateşli silahlar muhalefet kanununa giriyormu?

Sayın Cemal Battal :

1-  İlk göndermiş olduğunuz mesajın içeriğinin düzeltildiğinin bile farkında değilsiniz.  Sırf hukuk ve yasal işlemlr ile ilgili olduğu için silinmedi . Sadece içeriği düzeltildi ...

2-  İkinci mesajınızın içeriğinde ne söylediğinizin bile farkında değilsiniz. Bu sebeplede mesajınız forum üyeliğiniz ile birlikte silindi .  
YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Agustos-2010 Saat 12:51
Merhaba değerli abilerim yaşım 16 panik atak sorunum vardı tedavi gördüm iyileştim.Yalnız doktora gittiğimde benim anlattıklarımı bilgisayara yazdığını fark ettim ve içimde bir telaş oluştu.Acaba ileriki yaşlarda silah ruhsatı çıkararırken lazım olan sağlık raporunu alırken sorun olurmu.Psikolojik yöndenConfused

Profiline 1980 doğumlu yazıp 16 yaşında olduğunu itiraf eden 18 yaşından küçük bu kardeşimizin üyeliğin forum kuralları gereği iptal ediyoruz.

Düzenleyen nebukadnazar - 20-Agustos-2010 Saat 02:28
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.