Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SR38 REVOLVER

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
CENGİZ Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 517
  Alıntı CENGİZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SR38 REVOLVER
    Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2010 Saat 23:12
Yenilenen internet sitesinde gördüğüm revolveri incelemek üzere birkaç gün önce Sarsılmaz MKEK bürosuna gittim. Silah ortada olmadığı gibi, oradaki arkadaşlar Sarsılmaz'ın 686 benzeri bir modelini duyurduğunu o anda öğrenmiş oldular. Umarım sonuç iyi çıkar.
Yukarı Dön
KARACA Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 6104
  Alıntı KARACA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2010 Saat 23:31
Ufff, çok zor bir işe soyunmuşlar...Toplu üretimi tam er meydanıdır...hata kabul etmez.
Yukarı Dön
gozkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 133
  Alıntı gozkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 09:35
Konu sarsılmaz olunca imalat hataları sorun olmaz çünkü ellerinde bol miktarda var...!!!
Yukarı Dön
Gökhan77 Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 252
  Alıntı Gökhan77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 09:48
Anlaşılan bu da, önce resmini çiz, bir sene sonra rafa koy sisteminde. :D
Görüntü güzelde, icraat nasıl olacak? Bakalım.
Beyaz Zig M 1911 45 ACP.
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 3073
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 12:49
Orjinalini yazan: KARACA

Ufff, çok zor bir işe soyunmuşlar...Toplu üretimi tam er meydanıdır...hata kabul etmez.

Sayın Karaca :
                       İkinci el toplu tabanca alınırken dikkat edilmesi gereken hususlarda vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim.
                        Peki , toplu tabanca imalatında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir.?
                        Silah ve silah piyasasında çok farklı çeşit ve çap  olunca ;

''  357 Capında bir toplu tabancanın üretiminde üreticinin nelere dikkat etmesi gerektiği '' olarak soruyu biraz daha daraltmak sizce uygun olur mu ? Cevabınız için şimmiden teşekkür ederim.

Ayrıca yivsiz av tüfeği modifiyesi ile ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. ilgili bölüm içerisinde  size  sorsam bana yardımcı olabilir misiniz?. nasıl yaparım diye soracağım bir kaç soru bulunmakta.

Saygılar

Yukarı Dön
KARACA Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 6104
  Alıntı KARACA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 17:47
http://www.milliyet.com.tr/4-bin-yil-once-beyin-ameliyati/yasam/sondakika/23.07.2010/1267474/default.htm

Beyin modifiyesi bile yapmışsınız vaktinde Sn.Gökmen, yivli tüfek ne ki ?
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 3073
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 11:06
Orjinalini yazan: KARACA

http://www.milliyet.com.tr/4-bin-yil-once-beyin-ameliyati/yasam/sondakika/23.07.2010/1267474/default.htm

Beyin modifiyesi bile yapmışsınız vaktinde Sn.Gökmen, yivli tüfek ne ki ?

Sayın Karaca : Karahöyük ( Kara Ev ) Köyü benim 10 -11 yaşlarında defineciyik    stajyerliğimi yaptığım yer.  Hatta halen arkadaşlarımızla aramızda geçen bir muhabbet var . O da şu :

Kaniş Karum' un kurulu olduğu tepenin haricinde ikinci bir yerleşim alanını, dört arkadaş bulduk . Yaşlarımız ozaman 10 ile 13 arasında değişiyor.Aşağı yukarı altı ay köstebek gibi kazdık. Çıkan çanak çömlek haricinde hiç bir şey bulamadık.  Hepimiz şimdi iş güç sahibi olduk. Bundan iki yıl önce bir haber ortaya çıktı '' Kara Höyük' de ikinci bir yerleşim yeri bulundu . ''  Bir baktım bizim kazdığımız yerler. Rusya ve Almanya daki  diğerlerine  haber verdim '' Koşun gömümüze sahiplendiler , biz bulduk adamalar kendi reklamını yapıyor ''  dedim. Big%20smile 

Diyeceksiniz ki çok mühim bir şey mi ? 11 yaşında  kaçak kazı yaparken bir lahit bulup  , jandarmaya yakalanıp , bir gün çile çekince , insan isyan ediyor. Şu anda Gültepe Müzesinde sergilenmektedir.

Saygılar.  
YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
cuha Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı cuha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 19:04
Arkadaşlar bu modele sahip olmak istiyorum.. Acaba bu model satışta mı deneme aşamasında mı yoksa tanıtım aşamasın da mı? anlamadım..
Yukarı Dön
CENGİZ Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 517
  Alıntı CENGİZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 20:43
Orjinalini yazan: cuha

Arkadaşlar bu modele sahip olmak istiyorum.. Acaba bu model satışta mı?
Kesinlikle satışta değil.

deneme aşamasında mı?
Kim bilir?

yoksa tanıtım aşamasında mı?
Tanıtımı sadece fotoğrafla yapıyorlar. Tanıtım elemanlarına verecek bir demoları bile yok.

Bu modelin aslı S&W 686, MKEK silah satıştan sıfır olarak alınabilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.078 Saniyede Yüklendi.