Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

MSB, EGM , BGM ve diğerlerine itaf olunur.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2931
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: MSB, EGM , BGM ve diğerlerine itaf olunur.
    Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 17:15

http://www.askermekani.com/main/products.asp?cat_ID=26 ( uluslar arası ehliyet 5 günde teslim )

http://www.askermekani.com/main/links.asp?link_ID=12 ( sadece kredi kartı alış veriş güvenliğinden bahsedilmiş)

İnsan ister istemez soruyor. Bir meslek ve sanatın irası için zorunlu mudur ?  Satış zadece askeri personelemi yapılmaktadır.

Bir yasak var ise , sadece banamıdır ?

Düzenleyen gokmen - 29-Temmuz-2010 Saat 17:16
YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
berkeley Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 196
  Alıntı berkeley Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 21:27
Termal kameralar ve gece görüş sistemleri bile satıyorlar bunlarda yasaktır.
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 2931
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 16:17
Orjinalini yazan: BURAK&BURAK

Yanlış anlamadım değil mi ? Bu sitenin Türkiye'ye de satışı mevcut.
Ayrıca ülkede RPG7'ye ruhsat çıkarabilen var mı ki yedek parça satın almak istesin ?
Bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı.

Geçen gün benim ufaklık , Cobra tankının anahtarını benden izinsiz  aşırıp , sürmeye kalkmaz mı . Tabi acemi ... sürememiş , sağa sola sürtmüş. Bu arada  tankımın sağ farı kırılmaz mı ? Şimdi yanan yana far arıyorum. Akşam hanım başımın etini yemesin mi ? Gittin kendine tank aldın , bana bir tane   RPG-7 bile almadın ... demesin mi ?

Sayın Burak : Bu işin espirisi . TSK da arızalan bir ürün kademeye gitti mi dönene kadar bazen yedeğinin  olmaması ,  tamir için kademeye gititginde aylarca dönmemesi , döndüğün de ise , eskisinden beter olması , hatta yapılamadan gelmesi gibi durumlar söz konusu olabiliyor. ( Olmaz böyle şey diyene  , boyamaya gidip altı ay sonra gelen silahları ve boyadan geldikten sonra bir haftada boyadan geriye bir şey kalmamış hallerini çok iyi bildiğimi , tekrar boyaya gittiklerini ve arada per perişan olunduğunu  belirteyim )

Bu sebeple en pratik çözüm , değiş tokuşu mümkün ve  basit müdahale ile giderile bilinecek arızalar veya parça eksiklerini spariş etmekten geçmektedir. kargo yol süresi dahil , ödemeyi yaptığınızda en geç üç gün içerisinde elinizde olur.

Buraya kadar bir sıkıntı yok. Ama  kimin ne aldığını nereden bileceksiniz ?  Kimin kime ne sattığını nereden bileceksiniz.

Ancak , satın alanı yarğılıyorsunuz . Peki satana kofdiden denetçiler ne yaptı ?

YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
smith-çi Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 358
  Alıntı smith-çi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 23:02

Geçen gün benim ufaklık , Cobra tankının anahtarını benden izinsiz  aşırıp , sürmeye kalkmaz mı . Tabi acemi ... sürememiş , sağa sola sürtmüş. Bu arada  tankımın sağ farı kırılmaz mı ? Şimdi yanan yana far arıyorum. Akşam hanım başımın etini yemesin mi ? Gittin kendine tank aldın , bana bir tane   RPG-7 bile almadın ... demesin mi ?
 LOLLOLLOLLOL
Bi Kuru Smith

Smith-çi'nin Smith'i
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.