Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

MSB, EGM , BGM ve diğerlerine itaf olunur.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3073
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: MSB, EGM , BGM ve diğerlerine itaf olunur.
    Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 17:15

http://www.askermekani.com/main/products.asp?cat_ID=26 ( uluslar arası ehliyet 5 günde teslim )

http://www.askermekani.com/main/links.asp?link_ID=12 ( sadece kredi kartı alış veriş güvenliğinden bahsedilmiş)

İnsan ister istemez soruyor. Bir meslek ve sanatın irası için zorunlu mudur ?  Satış zadece askeri personelemi yapılmaktadır.

Bir yasak var ise , sadece banamıdır ?

Düzenleyen gokmen - 29-Temmuz-2010 Saat 17:16
YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
berkeley Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 197
  Alıntı berkeley Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 21:27
Termal kameralar ve gece görüş sistemleri bile satıyorlar bunlarda yasaktır.
Yukarı Dön
gokmen Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 3073
  Alıntı gokmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 16:17
Orjinalini yazan: BURAK&BURAK

Yanlış anlamadım değil mi ? Bu sitenin Türkiye'ye de satışı mevcut.
Ayrıca ülkede RPG7'ye ruhsat çıkarabilen var mı ki yedek parça satın almak istesin ?
Bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı.

Geçen gün benim ufaklık , Cobra tankının anahtarını benden izinsiz  aşırıp , sürmeye kalkmaz mı . Tabi acemi ... sürememiş , sağa sola sürtmüş. Bu arada  tankımın sağ farı kırılmaz mı ? Şimdi yanan yana far arıyorum. Akşam hanım başımın etini yemesin mi ? Gittin kendine tank aldın , bana bir tane   RPG-7 bile almadın ... demesin mi ?

Sayın Burak : Bu işin espirisi . TSK da arızalan bir ürün kademeye gitti mi dönene kadar bazen yedeğinin  olmaması ,  tamir için kademeye gititginde aylarca dönmemesi , döndüğün de ise , eskisinden beter olması , hatta yapılamadan gelmesi gibi durumlar söz konusu olabiliyor. ( Olmaz böyle şey diyene  , boyamaya gidip altı ay sonra gelen silahları ve boyadan geldikten sonra bir haftada boyadan geriye bir şey kalmamış hallerini çok iyi bildiğimi , tekrar boyaya gittiklerini ve arada per perişan olunduğunu  belirteyim )

Bu sebeple en pratik çözüm , değiş tokuşu mümkün ve  basit müdahale ile giderile bilinecek arızalar veya parça eksiklerini spariş etmekten geçmektedir. kargo yol süresi dahil , ödemeyi yaptığınızda en geç üç gün içerisinde elinizde olur.

Buraya kadar bir sıkıntı yok. Ama  kimin ne aldığını nereden bileceksiniz ?  Kimin kime ne sattığını nereden bileceksiniz.

Ancak , satın alanı yarğılıyorsunuz . Peki satana kofdiden denetçiler ne yaptı ?

YA SEV !!! YA TERK ET !!!
Yukarı Dön
smith-çi Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 362
  Alıntı smith-çi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 23:02

Geçen gün benim ufaklık , Cobra tankının anahtarını benden izinsiz  aşırıp , sürmeye kalkmaz mı . Tabi acemi ... sürememiş , sağa sola sürtmüş. Bu arada  tankımın sağ farı kırılmaz mı ? Şimdi yanan yana far arıyorum. Akşam hanım başımın etini yemesin mi ? Gittin kendine tank aldın , bana bir tane   RPG-7 bile almadın ... demesin mi ?
 LOLLOLLOLLOL
Bi Kuru Smith

Smith-çi'nin Smith'i
Yukarı Dön
assas Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
  Alıntı assas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2010 Saat 12:09
Ülkemizde herşey kısıtlı olarak satılır.Helede bazı malzemeler sadece belli zümreye ithaf edilir.Geri kalanada yasak kardeşim denir.Arkadaşın dediği gibi gece görüş dürbünü,termal kamera sistemleri yasaktır.Kanuna göre hatta bunları ithal yetkisi milli savunma bakanlığı ve genel kurmaydan izin yetki belgesi alınıp ithal edilmesi gerekir bildiğim kadarıyla.Hatta sözkonusu sitede lazer ölçerler mesafe ölçer.Oda yasak mesela o lazer ölçerin dürbün tipini ben yurtdışında gördüm  denedim hedefe bakıp düğmeye basınca mesafeyi yards yada metre cinsinden veriyor.Size mesafeyi saniyede ölçüyor 600-800-1200 metre olanlarıda var.Sonuçta yasak ama kime sivile yasak.Sonuçta yasaklar belli kesime.Bunun en güzel örneği UZAN ların çiftliğinden çıkan uzi ve uzun namlulu M-16 olması lazım bunlara bile ruhsat veren devlet tabii o dönemin cumhurbaşkanın izni ile demekki parası ve gücü olan herşeye sahip olabiliyor bu ülkede.Hatta Tv de demişti bunları TMSF  açık artırmada satamayız bu silahları muhammen bedelden emniyete vereceğiz demişlerdi.Zenginede yasak yok.Smile
assas
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.078 Saniyede Yüklendi.