Orjinalini yazan: BURAK&BURAK
Yanlış anlamadım değil mi ? Bu sitenin Türkiye'ye de satışı mevcut. Ayrıca ülkede RPG7'ye ruhsat çıkarabilen var mı ki yedek parça satın almak istesin ? Bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı. |
Geçen gün benim ufaklık , Cobra tankının anahtarını benden izinsiz aşırıp , sürmeye kalkmaz mı . Tabi acemi ... sürememiş , sağa sola sürtmüş. Bu arada tankımın sağ farı kırılmaz mı ? Şimdi yanan yana far arıyorum. Akşam hanım başımın etini yemesin mi ? Gittin kendine tank aldın , bana bir tane RPG-7 bile almadın ... demesin mi ?
Sayın Burak : Bu işin espirisi . TSK da arızalan bir ürün kademeye gitti mi dönene kadar bazen yedeğinin olmaması , tamir için kademeye gititginde aylarca dönmemesi , döndüğün de ise , eskisinden beter olması , hatta yapılamadan gelmesi gibi durumlar söz konusu olabiliyor. ( Olmaz böyle şey diyene , boyamaya gidip altı ay sonra gelen silahları ve boyadan geldikten sonra bir haftada boyadan geriye bir şey kalmamış hallerini çok iyi bildiğimi , tekrar boyaya gittiklerini ve arada per perişan olunduğunu belirteyim )
Bu sebeple en pratik çözüm , değiş tokuşu mümkün ve basit müdahale ile giderile bilinecek arızalar veya parça eksiklerini spariş etmekten geçmektedir. kargo yol süresi dahil , ödemeyi yaptığınızda en geç üç gün içerisinde elinizde olur.
Buraya kadar bir sıkıntı yok. Ama kimin ne aldığını nereden bileceksiniz ? Kimin kime ne sattığını nereden bileceksiniz.
Ancak , satın alanı yarğılıyorsunuz . Peki satana kofdiden denetçiler ne yaptı ?