Silah Forum - Tabanca Tüfek Av Silahı forumu Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

6" magnum gümüsay

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6" magnum gümüsay
    Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2006 Saat 02:22

.

Düzenleyen fedlite - 14-Mart-2007 Saat 08:49
Yukarı Dön
nicholas_7007 Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 99
  Alıntı nicholas_7007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2006 Saat 18:54
kardesim merhaba magnum gümüsay lar bizim memlekette üretiliyor yani gümüshanede ve harika silahlar bizzat kendim inceledim gönül rahatligi ile alabilirsin.
NICHOLAS_7007
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2006 Saat 02:06
hos silah gerçekten fiyatida cazip
Yukarı Dön
serkan_salih Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 155
  Alıntı serkan_salih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2007 Saat 20:03

Geçen cumartesi poligona gittim. Samsundaki samsunspor poligonuna bismillah dedik girdik. çesit çesit silah var. Ama illaki toplu silah istiyorum dedim. Simdi bu GÜMÜSAY marka silahin kopya olarak alindigi COLT PHYTON 4inçlikle basladim çakmaya. Silah agir ele oturan bi model. Ayrica kullaniciya zevk veriyor. Kullandigi mühimmatta 357 calibre ve çok esasli ve tesirli bi atis makinesi. Doya doya attiktan sonra silaha baktim ve dedimki senin yerli yapimin olan Gümüsaydan bitane alsammi kendime:)

Unutma! Kursun her gülümsediginde bir kalp Aglatir!!!
Yukarı Dön
zarade Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı zarade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2007 Saat 21:02
selamlar bende silah almayi düsünüyorum kararsizim bi ara bende gümüsaya takmistim ama tamburu dagiliyor,hassasiyeti gidiyor,parçalari düsüyor gibi elestiriler okuyunca vazgeçtim.simri tisasin kanuni 16 sina taktim.ama asil favorim atmaca 53 bilmiyorum karari verebilirsem alcam insallah
Yukarı Dön
Stok3r Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 0
  Alıntı Stok3r Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-Subat-2007 Saat 02:38
Su Silahin Birde Resmini Koysaniz Tam Süper OlacakSmile
[IMG]http://img243.imageshack.us/img243/9151/fci2518eb4kr.gif">
YüReGiMdE Ve kAfAmDa oYlE FiRtInAlAr vArKi;SuSmUyOr ''dElIyUrEgIm''
Yukarı Dön
diablo02 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı diablo02 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Subat-2007 Saat 01:29
Orjinalini yazan: Stok3r

Su Silahin Birde Resmini Koysaniz Tam Süper OlacakSmile

Gerçekten bende merak ettim bu silahi, görebilecekmiyiz?
Ne aklini begenmeyeni gördüm, ne talihini begeneni. "Mevlana"
Yukarı Dön
yasin komutan Açılır Kutu Gör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 2406
  Alıntı yasin komutan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Subat-2007 Saat 01:34
--YASIN KOMUTAN--
HACIBEKIROGLU
Yukarı Dön
MaNaS25 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 48
  Alıntı MaNaS25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Subat-2007 Saat 20:33

Gümüsay görünüs olarak ve toplu olmasi nedeniyle gerçekten de begeni kazaniyor herkes tarafindan. Ama kalite olarak nedense sorunlar var gibi. Alip çok memnunum herkese tavsiye ederim diyen yok. Ben de almayi düsünmüstüm ama alanlarin memnun olmadigini duyunca vazgeçtim. Fiyat olarak gayet cazip olsa da kullanisli olmasi da gerekli bence. Hatta MKEK'nun kampanyasi olmustu geçen sene yalnis hatirlamiyorsam.

Boran..
Yukarı Dön
alptug Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 91
  Alıntı alptug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Subat-2007 Saat 21:19
arkadaslar gümüsayin namlusunu mke üretmiyor ihale yoluyla bir çek firmasina yaptiriyor.silahin basinçtan ötürü toplu haznesinde kirilma yapiyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2007 Saat 00:43
tühh yaa fiyati görüntüsü kalibresi falan çok hosuma gitmisti kafaya koymustum alamyi ama diyosunuz ki dandirik öylemi
Yukarı Dön
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı yasin komutan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2007 Saat 00:58
ÖNCELERINDE SILAHIN TOPUNDA ÇATLAMA OLDUGU SÖYLENDI AMA SIMDI GELISTIRILDI VEDE ONA GÖRE IMAL EDILIYOR YANE SIMDI KORKUCAK BIRSEYIN OLMADIGI SÖYLENIYOR
--YASIN KOMUTAN--
HACIBEKIROGLU
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2007 Saat 01:28
insanin içine kurt düsmeye görsün. topun dagilmasi bisey degil. bi 650 ytl daha veririz alirizda, kopan parmaklari nasi geri getiririz onu bilemem. biraz zaman geçince belli olur kalitesi.
Yukarı Dön
zorbey34 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
  Alıntı zorbey34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2007 Saat 01:54

Hiç anlamiyorum yaa. Arastirmadan, bilmeden, görmeden, konusmak, zan altinda birakmak bu kadar kolay mi? 2 senedir gümüsay kullaniyorum 4 inç metalik krom renkte .  357 magnum mermilerden 200 civari 100 tanede 38 kalibre MKE mermisi attim, ne tambur çatladi ne kaplamasinda, ne namluda nede baska bir sorun oldu. Tek sorun çikardigi yüksek ses. Eger bildiginiz , gördügünüz bir vaka varsa lütfen paylasin burada. Baska kullanan varsa söylesin çatladi , patladi desin. O zaman diyeyim ben sansliyim benim silahimda sorun yok, ama baska silahlarda var istatistigini çikartalim diyelim ki " evet bu silahlar kötü ve kalitesiz. "  Buyrun bakin  http://www.youtube.com/watch?v=X1zXEREjnXE ben ve benim tabancam. Varsa sizinde videolariniz paylasalim bu arada.

Düzenleyen zorbey34 - 31-Mayis-2007 Saat 01:55
Yukarı Dön
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Alıntı yasin komutan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2007 Saat 02:02
arkadasim ben bilmeden vede görmeden konusmuyorum yane forumda kullanan lar tarafindan vede üreticisi taraindan bilin olagan seyleri yaziyoruz yoksa neden bastansavma yazalimki degilmi
--YASIN KOMUTAN--
HACIBEKIROGLU
Yukarı Dön
zorbey34 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
  Alıntı zorbey34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2007 Saat 02:05
Bende forumda kullananlarin yorumlarini bekliyorum zaten. Size baska kanalardan mi söylüyorlar ? . Burada paylasalim iste.Tek basima benim iddiam bütün gümüsay tabancalari genellemez. Ama ben kullandigim silahtan dolayi iddia ediyorum ki. sorun yok.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.078 Saniyede Yüklendi.