hsynncbc43
Kayıtlı Üye
Yılbaşından önce yivsiz av tüfeği ruhsati için istenen bütün ücretleri yatırdım.yeni yıla girdiğimiz içn tekrar yatırmam gerekiyor mu şimdiden teşekkürler.
Evet farkını yatırmanız lazımYılbaşından önce yivsiz av tüfeği ruhsati için istenen bütün ücretleri yatırdım.yeni yıla girdiğimiz içn tekrar yatırmam gerekiyor mu şimdiden teşekkürler.
farkını da yatırmak için aynı işlemleri mi yapmam gerekiyor hocam ?Evet farkını yatırmanız lazım
evet ziraate gidip farkını yatır eski makbuzlarlafarkını da yatırmak için aynı işlemleri mi yapmam gerekiyor hocam ?
bi önceki yatırdığımda makbuz falan vermedi atm den yatırdığım için şimdi komple yeni ücretimi vericem yoksa eski yatırdığımın üstüne mi ekliycem ?evet ziraate gidip farkını yatır eski makbuzlarla
fark dediğiniz tam olarak ne oluyor yani ?bi önceki yatırdığımda makbuz falan vermedi atm den yatırdığım için şimdi komple yeni ücretimi vericem yoksa eski yatırdığımın üstüne mi ekliycem ?
saolunbunu bankaya bir danışın isterseniz atmden yatmıyor diye biliyorum. ayrıca imzalı makbuz ister emniyet.