Benim 2 haftada geldi sms tüfekleri aldım şimdi de ruhsatları bekliyorum 2 hafta oldu hala gelen birşey yokBugün tekrar uğradım ilçe emniyet müdürlüğüne. Tekrar durumu anlatıp işlemlerimin ne durumda olduğunu sorguladım. Görevli arkadaş bir evrak dolabını gidip karıştırmaya başladı. Yığınla dosyanın arasından benimkini bulup getirdi, kontrol etti. Sonra iki gün içinde satın alma izin sms'nin geleceğini söyledi. Sabah 9:30 da oldu bunların hepsi. 13:45'te sms geldi. Demem o ki eğer gidip uğraşıp takip etmezseniz daha çok beklersiniz. Bilginize.
Dipnot: Girişteki memur hanım ruhsatların ortalama 3 ayda çıktığını belirtti ne için geldiğimi söylediğimde. Satın alma izni bile bir buçuk ayda çıkıyorsa dediği doğru büyük olasılık![]()
Benim 2 haftada geldi sms tüfekleri aldım şimdi de ruhsatları bekliyorum 2 hafta oldu hala gelen birşey yok
evet 4. Haftadan yazıyorum hala ruhsatlarım basılmadı sinirliyim tüfekleri aldım çalışıyor mu bilmiyorum ve çok fazla ekipman alıp taktım tüfekte sorun falan çıkarsa hayal kırıklığına uğrayabilirimBugün tekrar uğradım ilçe emniyet müdürlüğüne. Tekrar durumu anlatıp işlemlerimin ne durumda olduğunu sorguladım. Görevli arkadaş bir evrak dolabını gidip karıştırmaya başladı. Yığınla dosyanın arasından benimkini bulup getirdi, kontrol etti. Sonra iki gün içinde satın alma izin sms'nin geleceğini söyledi. Sabah 9:30 da oldu bunların hepsi. 13:45'te sms geldi. Demem o ki eğer gidip uğraşıp takip etmezseniz daha çok beklersiniz. Bilginize.
Dipnot: Girişteki memur hanım ruhsatların ortalama 3 ayda çıktığını belirtti ne için geldiğimi söylediğimde. Satın alma izni bile bir buçuk ayda çıkıyorsa dediği doğru büyük olasılık![]()