• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”

Tracker 36cal

Tulpar

Kayıtlı Üye
Tracker 36cal ar klonları çok hoşuma gidiyor. Tüfek hakkında baya iyi yorumlar duydum/okudum acaba kullanan arkadaş varmı detaylı şekilde anlatabilirmi. 2-3 sene önce 36cal tüfekleri çok istemiştim ama okudugum yorumlar hep olumsuzdu silahla doğru dürüst atış yapan kişi duymamıştım, o sebeple almamıştım. Eğer tracker problemsiz ise almayı düşünüyorum.

cemal2148

Kayıtlı Üye
Ben de senin gibi 2–3 sene önce 36 cal tüfekleri çok istiyordum ama o dönem okuduklarım hep olumsuzdu, düzgün atış yapan neredeyse yoktu o yüzden almamıştım. Tracker’ı son zamanlarda baya araştırdım ve kullananlardan aldığım geri dönüşler eski nesil 36 cal’lara göre çok daha iyi olduğu yönünde.

Besleme ve tutukluk problemleri büyük ölçüde çözülmüş, özellikle doğru fişekle ciddi sorun yaşanmıyor. AR ergonomisi zaten çok rahat. Tabii her fişeği sevmiyor, bakım istiyor ama “atış yapmıyor” denilen eski 36 cal’larla aynı kefeye koymak haksızlık olur.

Benim gördüğüm kadarıyla problemsiz bir 36 cal isteyen için şu an en mantıklı seçeneklerden biri, o yüzden ben de almayı düşünüyorum.