• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”

Beretta A300 ULTİMA PATROL SORUNLARI.

HUNLU

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

2023 Yılında Beretta A300 ultima patrol satın aldım. Tüfekle karşılaştığım sorunlar hiç bitmiyor. Tüfeği alırken dikkat emeniz gereken konu tüfeği almadan önce iyi araştırmaktan geçiyor. Bende ilk 30-40 fişek attım hiç sorun çıkmadı sonra tüfeğin bakımlarını yaparak rafa kaldırdım. Bir kaç gün önce tüfeğime aksesuar bulmak için bayiye gittiğimde farkettim ki tetik mekanizmasında sıkışıklık var emniyet kapanmıyor. Tetik düşmüyor. Düşen tetik geride takılı kalıyor. Çok büyük hatalar çıktı. Arazida bu hatayı düzelmek için alyen takımı gibi birşeyler olması şart. Yabancı forum sitelerinde takip ettiğim kadarıyla A300 lerin hepsi öyle. Henüz servise götürmedim. Tüfeği tekrar teste tabii tuttuktan sonra olayı fotoğraf ve video ile anlatmaya çalışacağım.

pumpgunshooter

Kayıtlı Üye
Beretta gibi markaları neredeyse sorunsuz sanıyordum açıkcası, bu paylaşımın beni şaşırttı. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.