Gerçekten ibretlik , çok sakıncalı bir durum, kesinlikle dikkatli olun arkadaşlar .Beyler şöyle bir durum var link atacam açılır mı bilmiyorum. Bende yeni tüfek aldım avcılık kaydımda yok ormanın derinliklerinde hedefe atıyorum ama çok çok sıkıntılı bir durum var.
Hocam bu bahsettiginiz atis poligonlari nerede tam olarak?Selamlar, ben de senin gibi Avcılar civarındayım. Eğer sadece hedefe atış yapmak istiyorsan en yakın yer Büyükçekmece taraflarında bazı boş alanlar oluyor ama kesinlikle kimsenin olmadığı yerleri tercih etmelisin. En güvenlisi ise ruhsatlı bir atış poligonuna gitmek, örneğin Hadımköy tarafında bazı yerler var. Hedef olarak genelde karton hedef kullanıyorum ama bazen su dolu pet şişeler de eğlenceli oluyor![]()
Bir videosunun yorumlarinda sanirim sile avcikoruda oldugunu ama kisa sure sonra jandarmanin geldigini ve degmeyecegini yazmisti.arkadaşlar iyi akşamlar aynı şekilde atış yapabilceğim arazi bir kaç kere göktürke gittim arıyorum yotube da bazı yotuberları görüyorum bunlar nerede çekiyorlar o bölge nerede mesela bilirsiniz deltasays bu adamın video çektiği yeri bir türlü bulamadım insan yerleşkesinden çok uzak bir yer masa sandalye filan kurup rahat rahat atış yapıyorlar ömerli tarafında olabilir
Hocam ozel mulkiyet icinde izinli alanlardan kastiniz nedir detay verebilir misiniz?Merhaba, İstanbul gibi kalabalık yerlerde araziye çıkıp keyfi atış yapmak artık çok riskli. Avcılar’dan çıkıp Silivri ya da Çatalca taraflarında, özel mülkiyet içinde izinli alanlar bulabilirsen ancak o zaman sıkıntı yaşamazsın. Onun dışında direkt poligona gitmek en doğrusu.
Hedef olarak strafor kullanıyorum, üstüne hedef kağıdı yapıştırıyorum. Hem hafif hem de saçmayı net gösteriyor. Ama ne yaparsan yap, çevrede kimse olmamalı ve doğaya zarar vermemelisin.
Merhaba hocam ruhsatlı yivsiz tüfeğim ile atış yapmak istiyorum İstanbuldayım yardımcı olabilir misiNiz?İstanbulda atış yapmak isteyen arkadaşlar iletişime geçerse Dereseki Atış Poligonunda yer ayirtabiliriz.
Merhaba İstanbul’da toplanıp Tekirdağ’a gidebilirizMerhaba, yivsiz tüfeğim ile stres atmak amaçlı yürüyüş ve hedefe atış yapmak istiyorum. İstanbul Avcılardayım. Yakınlarda nerelere gidebilirim? Hedef olarak ne kullanabilirim? Teşekkürler.