• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”

İstanbul da yivsiz tüfek ile atış yapılacak yerler?

engin

Kayıtlı Üye
Merhaba, yivsiz tüfeğim ile stres atmak amaçlı yürüyüş ve hedefe atış yapmak istiyorum. İstanbul Avcılardayım. Yakınlarda nerelere gidebilirim? Hedef olarak ne kullanabilirim? Teşekkürler.

nevsehirli

Kayıtlı Üye
Selamlar, ben de senin gibi Avcılar civarındayım. Eğer sadece hedefe atış yapmak istiyorsan en yakın yer Büyükçekmece taraflarında bazı boş alanlar oluyor ama kesinlikle kimsenin olmadığı yerleri tercih etmelisin. En güvenlisi ise ruhsatlı bir atış poligonuna gitmek, örneğin Hadımköy tarafında bazı yerler var. Hedef olarak genelde karton hedef kullanıyorum ama bazen su dolu pet şişeler de eğlenceli oluyor :)

cemal2148

Kayıtlı Üye
Merhaba hocam, Avcılar civarında açık alan bulmak zor çünkü yerleşim çok yoğun. Eğer araç varsa Hadımköy’e doğru giderken bazı atış yapılan açıklıklar var ama kimseye zarar gelmeyecek şekilde dikkatli olman gerek. Hedef olarak marketten aldığım büyük kartonları kullanıyorum, üstüne daire çizip takıyorum. Hem ucuz hem net görünüyor.

halit

Kayıtlı Üye
Beyler şöyle bir durum var link atacam açılır mı bilmiyorum. Bende yeni tüfek aldım avcılık kaydımda yok ormanın derinliklerinde hedefe atıyorum ama çok çok sıkıntılı bir durum var.

shetzkie

Kayıtlı Üye
Selamlar, ben de senin gibi Avcılar civarındayım. Eğer sadece hedefe atış yapmak istiyorsan en yakın yer Büyükçekmece taraflarında bazı boş alanlar oluyor ama kesinlikle kimsenin olmadığı yerleri tercih etmelisin. En güvenlisi ise ruhsatlı bir atış poligonuna gitmek, örneğin Hadımköy tarafında bazı yerler var. Hedef olarak genelde karton hedef kullanıyorum ama bazen su dolu pet şişeler de eğlenceli oluyor :)
Hocam bu bahsettiginiz atis poligonlari nerede tam olarak?

UGURGNC

Kayıtlı Üye
arkadaşlar iyi akşamlar aynı şekilde atış yapabilceğim arazi bir kaç kere göktürke gittim arıyorum yotube da bazı yotuberları görüyorum bunlar nerede çekiyorlar o bölge nerede mesela bilirsiniz deltasays bu adamın video çektiği yeri bir türlü bulamadım insan yerleşkesinden çok uzak bir yer masa sandalye filan kurup rahat rahat atış yapıyorlar ömerli tarafında olabilir

shetzkie

Kayıtlı Üye
arkadaşlar iyi akşamlar aynı şekilde atış yapabilceğim arazi bir kaç kere göktürke gittim arıyorum yotube da bazı yotuberları görüyorum bunlar nerede çekiyorlar o bölge nerede mesela bilirsiniz deltasays bu adamın video çektiği yeri bir türlü bulamadım insan yerleşkesinden çok uzak bir yer masa sandalye filan kurup rahat rahat atış yapıyorlar ömerli tarafında olabilir
Bir videosunun yorumlarinda sanirim sile avcikoruda oldugunu ama kisa sure sonra jandarmanin geldigini ve degmeyecegini yazmisti.

ekin4112

Kayıtlı Üye
Merhaba, İstanbul gibi kalabalık yerlerde araziye çıkıp keyfi atış yapmak artık çok riskli. Avcılar’dan çıkıp Silivri ya da Çatalca taraflarında, özel mülkiyet içinde izinli alanlar bulabilirsen ancak o zaman sıkıntı yaşamazsın. Onun dışında direkt poligona gitmek en doğrusu.
Hedef olarak strafor kullanıyorum, üstüne hedef kağıdı yapıştırıyorum. Hem hafif hem de saçmayı net gösteriyor. Ama ne yaparsan yap, çevrede kimse olmamalı ve doğaya zarar vermemelisin.

shetzkie

Kayıtlı Üye
Merhaba, İstanbul gibi kalabalık yerlerde araziye çıkıp keyfi atış yapmak artık çok riskli. Avcılar’dan çıkıp Silivri ya da Çatalca taraflarında, özel mülkiyet içinde izinli alanlar bulabilirsen ancak o zaman sıkıntı yaşamazsın. Onun dışında direkt poligona gitmek en doğrusu.
Hedef olarak strafor kullanıyorum, üstüne hedef kağıdı yapıştırıyorum. Hem hafif hem de saçmayı net gösteriyor. Ama ne yaparsan yap, çevrede kimse olmamalı ve doğaya zarar vermemelisin.
Hocam ozel mulkiyet icinde izinli alanlardan kastiniz nedir detay verebilir misiniz?