• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”

Ruhsatlı tabancam ile İstanbul da açık alan atış yeri önerisi.

sifteri53

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba

Taşıma ruhsatlı silahım var. Taktik atış eğitimi aldım ancak daha önce gittiğim yer kalabalık oluyor. Rahatlıkla atış yapabileceğim şehir den uzak kimseyi rahatsız etmeden çalışabileceğim alanlar varsa önerir misiniz ? Avrupa yakası anadolu yakası hiç fark etmez. Yeter ki kimseyi rahatsız etmeyelim. Önerileriniz olursa çok sevinirim.

cemal2148

Kayıtlı Üye
Selam, Anadolu yakasında Şile civarında da açık alanlar mevcut. Oralar genelde şehir merkezine uzak, kimseyi rahatsız etmiyorsun. Ama resmi olarak izinli veya kayıtlı poligon değil, o yüzden dikkat etmek lazım. Yasal sorun yaşamak istemiyorsan kesinlikle özel poligon veya atış kulübü öneririm. Ama eğer açık arazi arıyorsan, Şile ve çevresi sakin oluyor. Giderken çevredekilere saygılı olmak önemli tabii.

ATUM

Silahşör
Selamlar, benim de taşıma ruhsatım var ve seninle aynı derdimi yıllardır çekiyorum. Şehir içinde bazı poligonlar o kadar kalabalık ki, adamın atış konsantrasyonu kalmıyor. Avrupa yakasında özellikle Arnavutköy civarına gidiyorum, oralar biraz daha sakin oluyor ama hafta sonları biraz kalabalıklaşabiliyor. Ben genelde hafta içi sabah erken saatleri tercih ediyorum. Eğer şehirden biraz daha uzaklaşmak istiyorsan Çatalca tarafları oldukça geniş, kimseyi rahatsız etmeden rahat rahat çalışabileceğin yerler var ama buralar resmi poligon değil, dikkat etmek lazım. Ayrıca bazı atış kulüplerine üye olup özel alanlarda atış yapmayı dene, hem güvenli hem de huzurlu oluyor.

sifteri53

Kayıtlı Üye
Selam, Anadolu yakasında Şile civarında da açık alanlar mevcut. Oralar genelde şehir merkezine uzak, kimseyi rahatsız etmiyorsun. Ama resmi olarak izinli veya kayıtlı poligon değil, o yüzden dikkat etmek lazım. Yasal sorun yaşamak istemiyorsan kesinlikle özel poligon veya atış kulübü öneririm. Ama eğer açık arazi arıyorsan, Şile ve çevresi sakin oluyor. Giderken çevredekilere saygılı olmak önemli tabii.
teşekkür ederim

sifteri53

Kayıtlı Üye
Selamlar, benim de taşıma ruhsatım var ve seninle aynı derdimi yıllardır çekiyorum. Şehir içinde bazı poligonlar o kadar kalabalık ki, adamın atış konsantrasyonu kalmıyor. Avrupa yakasında özellikle Arnavutköy civarına gidiyorum, oralar biraz daha sakin oluyor ama hafta sonları biraz kalabalıklaşabiliyor. Ben genelde hafta içi sabah erken saatleri tercih ediyorum. Eğer şehirden biraz daha uzaklaşmak istiyorsan Çatalca tarafları oldukça geniş, kimseyi rahatsız etmeden rahat rahat çalışabileceğin yerler var ama buralar resmi poligon değil, dikkat etmek lazım. Ayrıca bazı atış kulüplerine üye olup özel alanlarda atış yapmayı dene, hem güvenli hem de huzurlu oluyor.
teşekkür ederim. Arnavutköy ya da çatalca denemedim. Kilyos ömerli taraflarını denedim ama hafta içi sabahta gitsem artık tüfekciler gelmeye başladı yeni yer de bulamıyorum. Arnavutköy çatalca bölgesine bakmak isterim en azından yolara girip arayacağım sanırım. Atış kulüpleri hangisi bilgi verebilir misiniz ?