• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”

Türk benelli m4

Anildadas

Kayıtlı Üye
yerli benelli klonu önerinizi veya deneyiminizi paylaşır mısınız? aksa wi ile typhın t4 arasında kaldım.

yavuzzbd

Kayıtlı Üye
6 aydır kullanıyorum aksa crossfire wi s4 ü 1000 civarı atış yaptım. düz wi s4 benellinin neredeyse aynısı wi s4 extreme modeli var birde mekanizma düşürme mandalı daha büyük ve taktik el kundağına sahip. kendi yaptığım düşük gramajlı fişeklerle de sorunsuz sıkıntısız çalışıyor. t4 hakkında bilgim yok. daha uygun bir şey isterseniz aselkon s4 ü de düşünebilirsiniz.

Anildadas

Kayıtlı Üye
6 aydır kullanıyorum aksa crossfire wi s4 ü 1000 civarı atış yaptım. düz wi s4 benellinin neredeyse aynısı wi s4 extreme modeli var birde mekanizma düşürme mandalı daha büyük ve taktik el kundağına sahip. kendi yaptığım düşük gramajlı fişeklerle de sorunsuz sıkıntısız çalışıyor. t4 hakkında bilgim yok. daha uygun bir şey isterseniz aselkon s4 ü de düşünebilirsiniz.
Teşekkürler